tiistai 27. marraskuuta 2012

Hitsailua ja moottorin kokoamista

Tänään ja eilen ohjelma on ollut hyvin harjoituspainotteista. Eilen hitsasin kasaan kuution kuudesta samankokoisesta metallilevystä, tarkoituksena tehdä siittä kelluva. Opettajamme on jopa luvannut jokaiselle kuution kellumaan saavalle opiskelijalle munkkikahvit. Noh, omani upposi n. viiden sekunnin kuluessa, eli harjoittelemista lienee vielä riittävästi.
Taideteokseni
Tämän jälkeen alkoi työ, joka jatkui tälle päivälle asti: Alkuvuodesta joku opiskelijoista oli purkanut harjoitusmoottorin, jota ei ollut enään sen jälkeen kasannut, joka jäi nyt minun ja parini tehtäväksi. Tehtävä ei sinänsä ollut vaativa, mutta kyllä siihenkin aikaa upposi ihan riittävästi.
Tältä moottori näytti hieman työn aloittamisen jälkeen
Moottori niin valmiina kuin se tulee koskaan olemaan.
Lisäksi tänään heti moottorin valmistuttua kun aloin päivittämään blogia, opettaja pyysi minua esitelmöimään englanniksi vieraileville ulkomaalaisille opettajille. Asia olisi ollut kiva tietää jo eilen, mutta toki suostuin ja hyvinhän se lopulta meni! Hieman on päässyt englannin kielen taito ruostumaan, mutta eiköhän siittä selvää saanut! Sain myös positiivista palautetta esiintymisestäni, varsinkin humoristinen esitystyylini vaikutti purreen.

Tästä innostuneena, aloin suunnittelemaan ulkomaille työssäoppiin lähtemistä. Mikä kuullostaa oikeastaan varsin hienolta idealta, ei muuta kuin pohtimaan ja tiedustelemaan, miten se onnistuisi!