torstai 24. lokakuuta 2013

Viime viikot ja X-treme Car Show


Projektina näyttelyyn!
Viime viikkoina blogin tekeminen on jäänyt vähemmälle kun aika on kulunut kaikkeen muuhun niin koulussa kuin vapaa-ajalla. Mutta ei se mitään, palataan ruotuun tässä jaksossa!

Meillä oli siis loma viime viikolla, jolloin mm. virkistäydyimme osan luokan kanssa mökillä sekä muutenkin vietimme autovapaata aikaa. Paitsi minä, joka mm. myin projekti-Mantani sekä aloin etsimään itselleni vähemmän kuluttavaa ja luotettavampaa menopeliä. Saas nähdä miten siinäkin käy.

Ykköset ja kakkoset siistissä nipussa kera opettajien
Tällä viikolla taas huomiomme on kiinnittynyt viikonloppuna lähestyvään X-treme Car Show:hun, jossa on siis näytillä kummatkin kilta-autot, eli meidän diesel-Fiesta kilpuri sekä ykkösten vähän vanhempi ST Fiesta. Kummatkin tulevat olemaan näytillä projekteina, mutta eiköhän niissä silti nähtävää riitä! Kummassakin autossa tulee olemaan työnäytettä jos jonkin näköistä pitkin viikonloppua: Meidän Fiestan uutta viritysalustaa tullaan purkamaan ja uudelleenasentamaan pitkin viikonloppua useampaan otteeseen samalla kun Pintakilta maalaa meidän autoomme jos jonkin näköistä kuviota. Ykkösillä taas on tavoitteena saada purettua heidän autoaan hieman lisää, jotta heidän uudet hi-fi laitteistot saadaan myöhemmin asennettua. Samalla heidän autoon asennetaan myös pohjaan ledit.

Uuden alustamme toinen etuiskunvaimennin ja siihen tarkoitettu jousi. Näitä tullaan näkemään irrallaan myös näyttelyssä!
X-treme Car Show pidetään 26.-27.10. Pirkkahallissa. Aukioloajat ovat lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-16. Meidän osastomme on A 39, lisätietoja osoitteesta http://www.x-treme.fi/!