tiistai 13. elokuuta 2013

Toinen päivä ja autojen käyttämistä

Toinen päivä oli huomattavasti toiminnallisempi kuin edellinen, sillä tänään mm. aloittelimme Manta projektia siirtämällä auton sisätiloihin, irroittamalla siitä konepellin sekä kokeilemalla saada se käyntiin.





Manta lähti kuin lähtikin käyntiin, joskin se sammui ajossa myöhemmin. Eikä se myöskään käynyt niinkuin sen pitäisi, joten asiaan pitää perehtyä vielä paljon ennen kuin auton kehtaa uudestaan baanalle laittaa. Aiheesta on tulossa vielä isompikin blogipäivitys kiinnostuneille myöhemmin.

Lisäksi tänään myös käytimme luokkamme Fiestan lämpimäksi, jonka lisäksi heitin sillä pienen lenkin koulumme pihassa. Uudet 1.-luokan opiskelijat vaikuttivat erittäin kiinnostuneilta auto(i)sta, joka ilmeni useissa Fiestan saamissa katseissa. Muutama Asentajakilta ykkösistä uskaltautui jopa tulemaan jutulle tuutorien kanssa Fiestaan liittyvien asioiden tiimoilta!





Lisäksi aamulla olimme hetkellisesti tuutoroimassa Asentajakilta-ykkösiä, joskaan emme heille ihan hirveästi mitään kerenneet opettamaan tietoliikenteen ongelmien/hitauden takia. Joskin lopulta hommat saatiin pyöräytettyä käyntiin ja kaikki hommat varmasti saatiin lopulta hoidettua. Tässäpä kaikki tällä erää, huomenna varmaan taas lisää kun työt lähtevät käyntiin kunnolla!