keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Ford Fiesta -projekti: Välijäähdyttimen asennus


Juuri ja juuri mahtuva välijäähdytin
Meidän luokallamme on kolmen vuoden projektina uudehko Ford Fiesta diesel, jolle meillä on varsin kunnianhimoiset tavoitteet. Yksi niistä on suuri nousu tehossa, ja se ei onnistu ilman kunnollista välijäähdytintä. Olemme nyt viime aikoina koittaneet saada aikaiseksi kunnollisia kiinnikkeitä jäähdyttimelle, jotka edelleen pitää saada mahtumaan varsin ahtaaseen paikkaan keulalle. 

Telineen materiaalit valmiina, kiinnitysreikiä vailla
Reikien porailua telineeseen

Nyt kun kunnolliset kiinnikkeet on saatu aikaiseksi, on aika mennä hiekkapuhaltamaan ja maalaamaan ne, heti kun kerkeämme siis. Ensi viikolla toivonmukaan!

Tuohon välijäähdytin pitäisi saada mahtumaan
Takaspoileri
Autoon on tarkoitus myös saada korisarja asennettua ennen Hot Rod & Rock Show:ta, jossa olemme näytillä yhdessä Pintakillan kanssa ainakin Fiestalla sekä muutamalla muulla autolla. Korisarja asennuksesta tosin vastaa meidän koulun koripuoli, mutta kyllä hekin asiansa osaavat ihan taatusti!
Sivulevikkeet
Etuspoilerin lisäys
Lisäksi Pintakilta on jo ehtinyt värjäämään vanteemme varsin mielenkiintoisella värillä. Samaan teemaan tulee todennäköisesti myös itse auto värjääntymään, hyvältä näyttää!
Kameleonttiväri ei pääse oikeuksiinsa kuvissa, mutta on se hieno!
Innolla odotan, että mitä meidän Fiestasta vielä oikein tuleekaan. Veikkaisimpa, että todellakin kannattaa tulla käymään Hot Rodissa katsomassa meidän aikaansaannoksiamme!