maanantai 27. toukokuuta 2013

Viimeinen viikko!

Kohta on yksi lukukausi pulkassa, yeah! Ihan mahtava fiilis kyllä jäänyt tästä vuodesta, toivottavasti ensi vuodesta tulee yhtä hyvä, tai jopa parempi! Viimeisinä viikkoina työnkuvaani on kuulunut käytännössä menopelien ajo pois hallilta (kaikki jopa tulivat valmiiksi!) ja autojen pesu myynti/edustuskuntoon. Bemari sai myös Asentajakilta -tarrat takalaseihin, pitäähän sitä kuitenkin vähän mainostaakkin kiltakouluja!

Hyvältä näyttää ja hyvin kiiltää!
Fiesta on ollut viimeiset pari viikkoa virityspajalla uudelleenohjelmoitavana ja viime perjantaina se vihdoin tuli valmiiksi. Ensimmäiset sanat mitä virittäjä sanoi opettajalleni oli "Melkoinen laite siitä tuli!", ja se riittää kertomaan ihan riittävästä tehoreservistä. Turbon ahtoputketkin olivat saaneet kyytiä ensimmäisillä vedoilla, joten ne ovat nykyisellään erittäin kovaa kiinni useammalla klemmarilla. Huomenna Fiesta saapuu jälleen hallille, saas nähdä millainen siitä on tullut!

Lisäksi kävimme viime viikolla hankkimassa tuutoreille vaatteet, ja onhan ne nyt hienot! Tällä hetkellä ne ovat brodeerattavana, joten vielä myöhemmin viikolla niistä tulenee kuvat tännekkin tuutoreiden päällä tai vähintäänkin muuten vaan henkarissa.